Charles en Charne troue

So ‘n paar dae voor die troue het ons gaan kyk hoe die plekke vir moontlike foto’s lyk. Min wetend dat daardie ondersoek ons sou red toe ons teen tyd in ‘n deurdringende reenbui die foto’s moes neem. Voor die troue het ons die bruidsfoto’s gaan neem:

Stadig het ‘n paar wolke op die horison begin verskyn. Net genoeg om mens te laat wonder of jy nie dalkies ‘n sambreel moet inpak nie. Tussen die bome was enkele druppels net genoeg om die besluit te regverdig.

Reeds gedurende die diens was dit duidelik dat daar ‘n avontuurlike fotosessie oppad was… Die reen het werklik neergegiet…

Dankie tog dat ons vooraf gaan kyk het na waar daar foto-moontlikhede was. Dit het ons plekke gegee om heen te ry, waar ons ten spyte van die reen kon foto’s neem:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *